• Vrijwilligerswerk is nodig
    • Participeer u ook mee ?
  • Wees ons lichtpuntje
    • Wil jij het lichtje zijn voor onze bijzondere kinderen
    • Wees ons lichtpuntje ...
    • Anders zijn is al lastig genoeg
    • Maar jij kan hem Bijzonder maken !

op zoek naar een leuke en nuttige activiteit?

Vrijwilligers gezocht met SPW of Pedagogische achtergrond

Regionaal   |   Parttime (overdag/weekend)   |   MBO   |    Vrijwilliger    |    Maatschappelijk

Volg jij een opleiding SPW Kinderopvang of Pedagogiek en ben je op zoek naar een leuke en nuttige activiteit?
Lees dan snel verder!

Beschrijving

Voor onze Kinderdagverblijf / dagbesteding BeeZonder zijn wij op zoek naar kandidaten die het leuk vinden om met of voor kinderen te werken en gekwalificeerd zijn om kinderen te begeleiden bij buitenschoolse activiteiten. Maar ook buiten deze dagen om zijn extra handen nodig. Denk hierbij aan opknap- of bouwwerkzaamheden, administratie opzetten (Afas), Activiteiten plannen en coordineren, ondersteuning in kook en bakkunsten, etc. Wij hebben diverse vacatures beschikbaar voor dankbaar vrijwilligerswerk.

ACTIVITEITENBEGELEIDER
----------------------------------------
Werkzaamheden:
Je zult kinderen begeleiden tijdens buitenschoolse activiteiten. Je zult ook wel eens kinderen ophalen vanaf school en deze naar de buitenschoolse opvang brengen. Het is belangrijk dat je affiniteit hebt met kinderen en gekwalificeerd bent om kinderen de te begeleiden. Je bent rustig en niet gestresst en hebt goede controle om situaties in goede en rustige banen te leiden.

Je zult op oproepbasis aan de slag gaan, dus we zoeken mensen die flexibel beschikbaar zijn!

Functie-eisen:
- Je beschikt over een pedagogisch/SPW/SPH kinderopvang diploma of volgt deze opleiding (minstens voor de helft afgerond);
- Je bent op oproep beschikbaar voor minimaal 2 dagen per week, bij voorkeur ook op de woensdagmiddag en de zaterdag;
- Je woont in omgeving Breda/Oosterhout;
- Je hebt affiniteit met kinderen met een beperking, ADHD of Autisme.

ADMINISTRATIEONDERSTEUNING
--------------------------------------------------
Werkzaamheden:
Je hebt ervaring met Afas Profit en weet hoe je een administratie en kostenplaatsen opzet. Je denkt in oplossingen en bent handig in ICT-zaken.

Functie-eisen:
- Je beschikt over een dosis ervaring in administraties en bij voorkeur met Afas Profit.
- Je bent op oproep beschikbaar voor ongeveer 4 uur per week.
- Je woont in omgeving Breda/Oosterhout;
- Je hebt affiniteit met IT-projecten en hebt enige kennis van interfaces en formulierautomatisering.
- Je denkt in stabiele en gedegen oplossingen voor korte en lange termijn (geen Ad-Hoc)

KLUSSER / HANDYMAN
Werkzaamheden:
Je houd van klussen, je bent een alleskunner, bent creatief en handig. Je hebt enige kluservaring of werkt in de bouw. Heb je tijd over voor ons om met ons iets op te bouwen voor Bijzondere kinderen uit onze regio, dan zoeken wij jou. NL-Doet 2016 staat weer voor de deur, maar die twee dagen zijn helaas maar van korte duur.  .

Functie-eisen:
- Je beschikt over een dosis kluservaring met houtbewerking, electra en/of de kwast.
- Je bent op oproep beschikbaar voor ongeveer 4 uur per week.
- Je woont in omgeving Breda/Oosterhout;
- Je houd van doorpakken en denkt ook aan de veiligheid.

Ben jij geinteresseerd in een van deze functies? Reageer dan NU! Mail ons op Beezonder@Stichting-Marijn.nl om direct te solliciteren!
Voor vragen kan je terecht bij Pascal Koster op nummer 0162-875555, of mobiel 06-21854581.

Plaats : Oosterhout NB

Dienstverbanden : Parttime (overdag / Weekend)