Is mijn gift aftrekbaar ?

Uw gift is aftrekbaar als de organisatie een ANBI (algemeen nut beoogde instelling) status heeft. Dit kunt u zelf checken op de site van de belastingdienst.
Checken of Stichting Marijn een ANBI status heeft :
Ons RSIN-nummer is 823209659

https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/nl/aftrek-en-kortingen/content/anbi-status-controleren

Wilt u meer informatie of uw gift aftrekbaar is controleert u dat dat op de site van de belastingdienst. Per jaar kunnen de regels verschillen.

https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/nl/aftrek-en-kortingen/content/gift-aftrekken

Problemen bijna opgelost

Helaas was onze vorige website uit de lucht gehaald. Wegens problemen met de Bank die onze donatie-rekening had opgeheven waren er enkele problemen ontstaan. Deze problemen zijn grotendeels allemaal opgelost en we moesten hierdoor een nieuwe website bouwen om weer te kunnen voldoen aan de publicatieplicht voor stichtingen met een ANBI status. Onze donatierekening is door de ING-bank wel veranderd naar NL59INGB0005982985.  Helaas kon de bank de opgeheven donatierekening NL83ING0005604544 niet meer herstellen. In alle donatiemodules en digitale collectebussen is dit al aangepast. Indien u hier gebruik van maakt wordt uw donatie correct afgehandeld. Als u handmatig donaties geeft controleer dan het rekeningnummer in uw adresboek in uw banksoftware.

Onze excuses voor het ongemak.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux